Seminee Chazelles

Seminee rustice de calitate


Pentru impatimitii de vanatoare si drumetii, pentru iubitorii de natura, sau pur si simplu pentru cei care doresc sa guste din simplitatea vietii de la tara fara a se priva de comfortul lumii moderne, Chazelles a dezvoltat o gama larga de seminee rustice. Semineele rustice Chazelles se impun, inca de la primul contact, prin designul ireprosabil: amintind de locuintele normande, alsaciene, sau provensale, de cabanele saxone sau nordice, gama de seminee rustice de la Chazelles ofera o nota de originalitate aparte.

Adaptabilitatea la spatiu este o alta calitate, pe langa designul atractiv, pe care o au semineele rustice Chazelles. Drepte, sau de colt, cu banchete de ambele parti, sau doar pe o singura laterala, cu polite unice sau etajate, utilizand materiale de calitate precum: lemnul de stejar, caramizile Sable, Cevennes sau piatra importata din Franta, semineele rustice Chazelles vor completa spatiul intr-o maniera unitara, oferind, in acelasi timp alternative de depozitare si design.

Cele mai multe seminee rustice se bazeaza pe material si prea putin pe dimensiunea lor si compozitie. Aici Chazelles isi pune amprenta si reuseste sa transforme piatra, o materie prima rece prin definitie, intr-un simbol al ospitalitatii, caldurii si al sentimentului de acasa. Prin combinarea cu nuantele rosiatice ale caramizilor, prin politele si buiandrugii de stejar, sau prin spatiile de depozitare a lemnelor de foc, semineele rustice Chazelles estompeaza duritatea si lipsa de expresivitate a pietrei, oferind produsului final o aura primitoare-domestica.

Probabil unul dintre elementele definitorii pentru semineele rustice Chazelles este calitatea. Plecand de la materia prima de baza: piatra si continuand cu finisajele din caramida si lemn, cuvantul de baza este calitate – experienta mesterilor francezi, precum si bogata cultura si interactiune cu semineele (incepand cu perioada lui Carol cel Mare si culminand cu epoca lui Napoleon) au format un cult al structurii, calitati si formei semineelor rustice menite sa impodobeasca si sa incalzeasca majoritatea caminelor traditionale, a cabanelor de vacanta sau a locuintelor boeme.

Ultima calitate, dar probabil cea mai importanta pentru clientul final, este capacitatea unor seminee rustice de a completa atmosfera unui camin calduros, in timp ce genereaza sentimentul libertatii si al lipsei de preocupare oferit de imaginea unei cabane in varf de munte, sub o ninsoare linistita.

Capacitatea de a permite deconectarea totala: contemplarea romantica, boema a focului, caldura si jocurile de lumini, pozele dragi insirate pe polita, lemnele frumos aranjate sub buza focarului, cateva carti aruncate pe una dintre banchete alaturi de o sticla de brandy – toate intra in desenul perfect al gamei de seminee rustice Chazelles.